KZAG keurmerk

 

Ancient Cure, heeft het KZAG keurmerk (Kwaliteit Zorg Alternatieve Geneeswijzen). Een goede therapeut is tegenwoordig lastiger te vinden, vooral in de alternatieve sector.

KZAG therapeuten zijn therapeuten zonder vergoedingen van zorgverzekeraars. Wanneer declaraties worden vergoed is dat natuurlijk ontzettend fijn, helaas kan dit per definitie niets zeggen over de kwaliteit die deze therapeuten leveren. Het KZAG hecht veel waarde aan de referenties die cliënten over therapeuten afgeven en de eisen van bekwaamheid van de therapeut. Vandaar dat u gevraagd kan worden een beoordelingsformulier in te vullen.

Bij een KZAG therapeut bent u verzekerd van kwalitatief hoogstaande zorg van een professioneel werkende therapeut. KZAG heeft een eisenpakket opgesteld met betrekking tot opleiding en professionaliteit, waaraan therapeuten moeten voldoen als ze zich willen aansluiten.
De WKKGZ

De Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg. Doordat Sascha Steine, van Ancient Cure, in het bezit is van het KZAG keurmerk heeft u als cliënt de garantie dat er voldaan word aan de WKKGZ. De WKKGZ is een wet welke van kracht is sinds 1 januari 2017. Binnen deze wet dient de zorgverlener aan een aantal eisen te voldoen. In de Klachtenregeling treft u alle bepalingen met betrekking tot deze wet.

Heeft u vragen over het keurmerk of wilt u meer weten? Kijk dan op de website van https://keurmerktherapeut.nl

De voorwaarden van KZAG zijn tevens ook voor de bescherming van Uw persoonsgegevens. Doch zullen wij snel ook deze pagina totaal in orde brengen voor U.