Welkom bij Ancient Cure.

Mijn naam is Sascha Steine en ik woon in Maastricht. Jaren lang heb ik me afgevraagd welk beroep nu echt bij mij past, een beroep waarin ik de passie kan voelen en waarmee ik mensen kan ondersteunen en begeleiden. Toen ik met mijn 27 jaar bedacht dat ik het heerlijk vind om massages te ontvangen, om middels wat het met me doet leek het mij geen gek idee om hier meer informatie over te gaan zoeken.

IMG-4970

Na de eerste cursus die ik heb gedaan was ik dan ook meteen verkocht. Toen bij mij duidelijk werd tijdens andere modules dat het lichaam zo een sterk vermogen heeft om zichzelf te genezen met behulp van therapieën, vooral geen medicatie, werd ik hier heel enthousiast over. Bij elke module die ik had werd mijn enthousiasme alleen maar groter. Mede ook doordat we de therapieën tijdens de lessen zelf ondergaan voelde ik zowel de lichamelijke klachten als de energetische blokkades afnemen en zelfs verdwijnen.

Wat voor mij veel betekent is dat ik de mensen wil laten voelen hoe verlichtend het is als je in alle vormen voor je eigen welzijn kiest. Je leven zal er heel anders uit gaan zien zodra je je bewust word dat je alles zelf in handen hebt, je eigen lichaam, geest en ziel. Ik bied zowel manuele therapieën aan als healing in combinatie met etherische oliën. Omdat het hart, het lichaam en de geest altijd in samenwerking zijn vind ik het ook belangrijk om deze samen te behandelen.