Wat betekent Spiritualiteit en Healing voor mijzelf

 

In mijn zoektocht naar wat spiritualiteit inhoudt, kwam ik uit op een zoektocht naar mij zelf. Mijn ziel.

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?

 

Hierbij leerde ik dat het nodig is om te Helen wat geheeld mag worden, om los te laten wat mij niet meer dient.

 

Beide is makkelijker gezegd dan gedaan, maar naarmate er meer inzichten komen, meer verduidelijking over wat mij beweegt, en heeft bewogen in het verleden, wordt het elke keer makkelijker. Het wordt steeds makkelijker om overgave te doen, en te omarmen. Je steeds meer begrip krijgt voor jezelf als wezen op deze aarde, voor je ziel en de zorg die je zelf hiervoor draagt.

 

Healings breken mij vaak eerst in stukken. Hoe moeilijk ik het vind om iets te doen met deze informatie, hoe ik het moet aanpakken, en hoe ik bepaalde dingen moet verwerken… totdat mijn mentale geest van ‘denken’ het opgeeft, en er plek komt voor de overgave.. het laten gebeuren, en vervolgens te omarmen. Hierna de lichtheid voelen die het bied, alsof er weer een filter is verwijderd en ik nog helderder mag gaan zien.

 

Hoe meer filters er verwijderd werden, des te makkelijker ik kan zien welke lessen het leven vanzelf geeft. De natuur, de dieren, maar ook onze projectie op en van anderen te herkennen. Hierdoor zelf meer in balans, rust en tevredenheid te leven. Enkel door te kunnen zien, en dit te kunnen herkennen.

Wat ligt bij jezelf, wat ligt bij de ander? En jezelf en de ander hierin met Begrip en Liefde te ondersteunen, zodat dit stuk omarmd en geheeld mag worden.

 

Wat erin resulteerde dat je beetje bij beetje steeds meer in harmonie leeft met jezelf en alles wat er om jou heen leeft.

 

Ik voel bij mezelf een heel groot verschil met een aantal jaar geleden, en ben dan ook ontzettend dankbaar dat ik deze weg voor mezelf heb gekozen. Ontzettend dankbaar om te mogen samenwerken met een fantastische groep mensen. Ontzettend dankbaar voor alle lessen die Ik krijg wanneer we met deze groep verbinden. Ontzettend dankbaar voor mijn leraar.

 

Mijn schrift vanuit de training die ik volg, dat is mijn Bijbel, mijn Heilig boek, dat heeft mij leren omgaan met het leven, en het leven dat ik wil leiden. Dit heeft me de wereld weer doen omarmen, waar ik een aantal jaar geleden nog op een duister pad zat voor mezelf.

Nooit meer zal ik naar dit punt terug kunnen gaan. De lijkt alles zich in een rotvaart te manifesteren. In één van de ontvangen healingen is deze ‘blokkade’ van energiestroom naar de aarde, naar het punt van manifesteren, vrij gemaakt.

 

Ik ben een gelukkig en tevreden ziel

AHO!

 

# AncientCure

Kracht, Power!!

 

Ongeacht wat er gebeurd in jou leven, beschouw jezelf nooit als slachtoffer. Wanneer je dit doet, verlies je je kracht. Onthoudt altijd het visioen waar je heen gaat, dit is belangrijk, want hier zit je kracht in. De kracht van één positieve gedachte is sterker dan meerdere negatieve gedachtes. Stop, met macht te geven aan negatieve gedachtes over jezelf. Het is enkel maar een gedachte, jij kiest ervoor om deze te geloven, of niet.

 

Wees duidelijk in je intenties, wees duidelijk in wat je wilt. Wat wil jij doen als Mens?

 

Affirmaties: Begin met reflecteren van affirmaties. Een affirmatie is een positieve stelling die een negatieve gedachte transformeert. Het doel van de affirmatie is het veranderen van de realiteit. Een affirmatie is een uitdrukking van je intentie. Het beste werkt om je affirmatie op te schrijven. Hang je affirmaties ergens op waar je ze elke dag kunt zien en lees/spreek ze zolang totdat je deze ook echt ‘voelt’.

 

Men moet kiezen om wakker te worden! Zielen groeien door pijn en inzichten.

DUS: ‘Honor Your Struggle!!’

Dat is het leven en op deze wijze kun je groeien. Jij bent diegene die jezelf veiligheid kunt geven. Jou innerlijk, en je groeit in de liefde. Eer de rijkdom van je verhaal, maar laat je verhaal los. Je bent een mens van liefde. Als je niet weet wat je moet als zich een initiatie voor doet, doe dan overgave. Overgave aan liefde.

 

Focus op je energieveld. Word wie je wilt zijn en kies. Kom dichter bij jezelf en je idealen. Zit in je overtuiging.

Transformatie

 

‘As above, So below, As within, so Without, As the Universe, so the Soul’.

 

Men heeft de neiging om het gevoel weg te duwen. Wanneer je je gevoelens weg duwt wordt dit vergif. Leer om je gevoel te transformeren. Leer om de energie achter transformatie de wereld in te sturen.

 

De transformatie begint in je communicatie. Probeer hierin al zo weinig mogelijk/geen negatieve benamingen of woorden te gebruiken. Wanneer zich iets presenteert in jezelf, is het klaar om aangepakt te worden. Neem deze verantwoordelijkheid. Duw het niet weg en het stuur het niet de wereld in. Maar transformeer. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen gedachten. Men veranderd letterlijk de natuur van iets, de aard (van het beestje). Dit is puur alchemie. De sleutel is niet Manipulatie maar samenwerken. Niet vechten met elkaar, maar samenwerken. Het is niet wat we doen, maar wat we worden, dat de wereld veranderd.

 

Het draait allemaal om het bewustzijnsniveau, dan werk je op energetisch niveau. Alles wat je ziet in je realiteit, is allemaal zelf gecreëerd. Het gaat om jou creatiekracht. Via de kosmos manifesteren de woorden zich in je leven/op de aarde.

Creatie, dat ben alleen jij. Jij doet dit alleen. Je creatie zal vanzelf groeien en bloeien tot iets moois. Voor creatie creëer rust. Rust en geen angsten.

 

Emotie vraagt eerst om herkenning, voordat je het wegpakt/transformeert. Iedereen creëert een mythe over zichzelf. Je eigen verhaal. Het is belangrijk het verhaal te herschrijven. Vaak zit men in een slachtofferrol. Een verhaal is maar een verhaal. Je leven is een verhaal, deze heb je zelf geschreven. Alles is een reflectie.

 

De kracht van observatie is van groot belang. Je lichaam resoneert op gebeurtenissen in je leven. Het één is altijd zo sterk verbonden met het ander.

Als je je schaduw erkent is het een poort tot heelwording. Het maakt dat je kunt doen wat je wilt doen. De sleutel is om geen macht te geven aan je angsten. Als je macht geeft zal de angst alleen maar groeien. Schaduw zijn dingen die je liever niet wilt dat gezien word. Omarm dit deel en het zal veel rust geven. Dit zal je kunnen helpen om het te verwerken en te transformeren.

Extraction werk & Power Retrievel

 

Het verschil tussen de westerse en de oosterse culturen is dat de oosterse culturen weten wanneer er iets uit balans is. Ook wel samen werken en voelen als de Yin/Yang.

 

In de westerse wereld is er veel zelfkritiek creëert. Bv op school met proefwerken, alles wat rood is, is waar het om draait. Dus alles wat ‘fout’ is. Er word niet gekeken naar wat allemaal goed is gedaan. Het is ingeprent, zoals verslavingen. Het lichaam zal altijd terugvallen in de basis van het bekende, deze zijn namelijk verbonden met de emoties.

 

Oorzaken van intrusies zijn Negatieve gedachten vormen. Van wat in jou leeft. Geef jezelf de kans om  te leren hoe je met je gevoel en emoties kunt omgaan. Elke gedachte draagt een energie, hier moeten we goed mee om gaan. Stuur je emoties en gevoel niet naar iemand anders. Als emoties niet geuit kunnen worden, kunnen ze een intrusie worden in jezelf. Leer je gevoel juist uit te drukken en dan te transformeren.

 

‘Laat Macht altijd vallen voor Liefde of Vrijheid.’

 

Healing is het pad van transformatie en integratie. Er dient dan ook inzet te zijn vanuit jezelf. Healing gebeurd in samenwerking met de healer en jou. Laat je eigen pad ontwikkelen en eer dat. Je bent wie je bent, en daarmee trek je aan wat voor jou bedoeld is.

 

Familie is extreem verbonden. Stel dat je een patroon ziet. Als deze pijn word opgelost zal de healing op het familiepatroon doorwerken. Vanuit de Bron weet men waar alle pijnen en trauma’s zitten, maar heeft ook het medicijn/geschenk hiervoor. Alles wat we voor onszelf healen, healen we ook de voorouders en de toekomstige generatie.

Psychopomp werk. (Overleden Zielen)

 

Het woord Psychopomp komt van het griekse Psychopompus, wat betekent: Begeleider van de zielen.

 

Het is belangrijk om te leren om je angsten te omarmen. Mensen die overlijden hebben angst voor bv wat er gaat komen, ze kunnen schuldgevoelens hebben voor dingen die ze hebben gedaan in het leven, of oordelen die gesproken zullen worden.

 

De dolende zielen voelen zich vaak aangetrokken tot bomen, of iemand die ze kennen waarvan zij vinden dat diegene een mooie en fijne energie heeft. Ook op plekken waar sterke emoties hangen omdat ze zelf geen emotie meer kunnen voelen. Deze zielen zitten allemaal in het ‘grijze vlak’. Sommige zielen hebben ook gewoon echt niet door dat ze overleden zijn. Vaak door begrafenissen herkennen ze dat iedereen daar zit voor hun. Met een begrafenis word de ziel ook overgebracht. In de westerse wereld mag al veel niet meer bij begrafenissen om ‘hysterie’ te voorkomen. Alsof men niet meer mag huilen om een overledenen. Breng hysterie weer terug! Het mag er zeker weten zijn! Waar de ziel naar toe gaat is variërend van cultuur en traditie.

 

In het westen word de dood als ‘falen’ gezien. Ziekte en dood is falen. Men zegt dan ook wel eens ‘Hij heeft het niet gehaald’. Ze hebben het juist ‘wel’ gehaald. Ze hebben geleefd, en voor de meeste ook een lang leven. Er is dus geen falen. De dood is oke, de dood is vrede, de dood is  liefde.

Soul Retrievel

 

Meestal verlaat er een stuk ziel bij trauma, maar eigenlijk is het de essentie, het licht. De pijn is er al. Wat terugkomt is licht, en liefde.

 

Zielsverlies ontstaat door trauma. Voor iedereen is een trauma anders. De impact van een voorval kan heel klein, maar intens zijn. Wanneer er helemaal geen ziel is, is de persoon dood. Bij coma is het grootste deel van de ziel in een andere wereld. Bij het slapen gaat de ziel reizen in de ‘Astrale Dimensie’. Dit gebeurd bv ook bij een kunstmatige coma. Ook bij een narcose zou er in gevallen sprake kunnen zijn van zielsverlies. (Onderaan de tekst staan meerdere symptomen van Zielsverlies.)

 

Verander je verhaal. Het brein kent geen verschil tussen verbeelding en realiteit. Dus bij SoulRetrievel verander je niet de herinnering maar het verhaal eromheen. Alles zit in je Mind. Wij gaan terug naar de oorspronkelijke gebeurtenis/trauma en wij gaan terug om het verhaal/trauma te ‘veranderen en te helen.’ Zo kan er anders gekeken worden naar het verleden. Inspiratie is in onze cultuur zoeken in de kracht van het verhaal.

Wat je terug brengt is de pure essentie die verloren is gegaan bij het trauma. Je brengt niet het trauma of de pijnen terug bij de persoon. Wanneer zielendelen terug komen, dan kan er een gevoel los komen. Trauma zit in het lichaam. Elke emotie hierbij mag er zijn. Het is oke.

 

Mensen kunnen verslaafd raken aan emoties en depressies, dit is biologisch!

Puur op biologisch niveau kun je gedachtestromen veranderen. Niet enkel op overtuigingskracht. Wanneer iets uit je verleden vrij komt van de emotionele lading, wordt dat wijsheid!!

 

Het integreren is de belangrijkste sleutel tot succes. Wanneer SoulRetrievel  gebeurd is, is het leven erna. Hiermee wordt succes bepaald. Je dient jezelf te healen. Er begint een nieuw leven na een SoulRetrievel. Laat groeien waar je van houdt, bv zingen/dansen/tekenen. Als je zelf veranderd dan beïnvloed je anderen. En als je kinderen beïnvloed dan komen er veranderingen in de cultuur.

 

(Mogelijke) Symptomen van Zielsverlies:

  • Verslavingen
  • Leeg gevoel
  • Gevoel van iets te missen
  • Verwardheid
  • (Chronisch) Ziekte
  • Depressie
  • Apathie
  • Blijven hangen in verdriet
  • Psychisch

 

(Zelfver)Vloeken & Aanwezigheid van Energieën.

 

Met jou energie zet je de regels. Zet deze in jou energie!

 

Men heeft een bepaalde manier van verwerken, Soms dient deze doorbroken te worden. Vaak is dit een ‘loop’’ waar men niet uitkomt, het is een patroon. Jij kunt jezelf helpen als om uit deze ‘loop’ te komen. Het zit in je systeem en dat moeten je zelf afgeven. We zijn systeem creërende wezens.

 

Het diepste programma in iedereen is; ‘Is het veilig hier?’ Iedereen wilt veiligheid.

 

Alles wat men doet is omdat men er een voordeel uithaalt. Zelf als het een ‘ongezond’ of

‘pijnlijk’ systeem is.

 

Men is opzoek naar de kracht,  en dit doet men middels alcohol, drugs, en andere patronen in hun leven.

 

Wat zich toont aan je is wat je verhelpt. Er kan altijd meer zijn, maar zolang het zich niet aandien is het niet het moment.

 

Aanwezigheid van energieën kunnen zijn van  Familie, planten, dieren, vorige bewoners van een plek, spirits van een plek, miskramen, abortus, vanishing twins. Etc.

 

Wanneer je deze energie om je heen voelt, of het idee hebt dat dit zo is kan het dat deze ‘energie’ een bepaalde energie met zich mee brengt, wat bij deze persoon/plek hoort, en niet bij jou. Wat kan zijn is dat er bv verslavingen zijn die die niet bij jou horen, maar bij de energie die om jou heen zit, maar wat niet bij jou hoort. Dit hoeft niet zo te zijn, maar de mogelijkheid is er.

 

Het kan ook in de familielijn zitten zoals bv in de mannenlijn veel alcoholisme voorkomt. Dat ‘opa’ overlijd, dan meeloopt met zijn zoon, als gevolg dat de zoon alcoholist word omdat de energie van opa bij hem hangt, en dit blijft zich dan voortzetten.

 

Men kan ook de lichamelijke klachten, voorkeuren, gedrag etc van deze energie overnemen.

 

Als een overleden iemand, grootouder, je gidst, is het vooral belangrijk om te weten hoe en of de grootvader is over gegaan. Dan is het prima om gegidst te worden.

 

Kinderen jonger dan 7 hebben een open energieveld. Leer kinderen dat het licht hier is. Maak ze niet bang. Dan bevestig je hun gevoel. Het gevoel dat ze zich ergens voor moeten beschermen.

 

 

In elke cultuur bestaat er zoiets als vervloeking. In de westerse cultuur zit veel vervloeking, maar onbewust, zoals Jaloezie, wraakgevoelens, afgunst..

 

Feitelijk kom je dan uit bij Negatieve gedachten vormen. (eerder al voorbij gekomen)Van wat in jou leeft. Geef jezelf de kans om  te leren hoe je met je gevoel en emoties kunt omgaan. Elke gedachte draagt een energie, hier moeten we goed mee om gaan. Stuur je emoties en gevoel niet naar iemand anders. Als emoties niet geuit kunnen worden, kunnen ze een intrusie worden in jezelf. Leer je gevoel juist uit te drukken en dan te transformeren.

 

In de westerse wereld is er veel zelfkritiek creëert. Bv op school met proefwerken, alles wat rood is, is waar het om draait. Dus alles wat ‘fout’ is. Er word niet gekeken naar wat allemaal goed is gedaan. Het is ingeprent, zoals verslavingen. Het lichaam zal altijd terugvallen in de basis van het bekende, deze zijn namelijk verbonden met de emoties.