Mijn prijzen zijn gebaseerd op locatie bij U als ambulante dienst, er is geen vaste locatie waar U terecht kunt.

Graag wil ik u vragen de voorwaarden onder aan deze pagina door te nemen. 

Losse Behandeling Duur Prijs
OntspanningsmassageEen ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. 60 min € 60,-
DieptemassageDiepte Massage is de praktijk van het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging, of trilling op de zachte weefsels van het lichaam.
HoofdpijnmassageEr zijn diverse vormen van hoofdpijn, zoals migraine, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, medicatie afhankelijke hoofdpijn, chronische dagelijkse hoofdpijn, kindermigraine en aangezichtspijn.
ReflexzonetherapieReflexologie doet ontspannen. naarmate er ontspanning optreedt, neemt de druk op zenuwen en vaten af, waardoor de doorbloeding verbetert en dus ook de toevoer van zuurstofrijke voedingsstoffen naar alle delen van het lichaam. 
AuriculotherapieDe oorschelp zelf bevat een aanzienlijke voorraad aan zenuwen en bloedvaten. Zodra de oorschelp word gestimuleerd zend deze een golf uit naar de hoofdzenuwen, waardoor corresponderende organen worden geactiveerd. 
AcupressuurtherapieEen verkeerd functioneren van een orgaan geeft een reactie in een bepaald huidgebied, waarbij omgekeerd via dit huidgebied het orgaan ook weer te beïnvloeden is. Het beïnvloeden van pijnlijke punten heeft therapeutisch vaak succes. 

Voordeel/Spaarkaart Voordeelkaart, 5 sessies van €300,- voor  €270,- (korting 10%) Of u spaart bij elke sessie €3,-  korting en ontvangt op de 5e behandeling €15,00 korting!(5%)

Full Body MassageVoor een volledige aanpak van de lichamelijke klachten. Volledige Lichaamsmassage voor een volledige klachten bestrijding. Hierbij word een persoonlijk plan opgesteld. Er word een combinatie gemaakt van de verschillende massage therapieën om de klachten op deze manier op verschillende wijzen aan te pakken.  90min € 85

Voordeel/Spaarkaart 5 sessies van € 425,-  voor  €  382,50   (korting 10%) Of u spaart bij elke sessie €4,25,-  korting en ontvangt op de 5e behandeling €21,25 korting!(5%)

Behandeling Duur Prijs
Sjamanistische healing 90 min € 90,-
Soundhealing

Voordeel/Spaarkaart Voordeelkaart, 5 sessies van €  450,-  voor  €  405,-   (korting 10%) Of u spaart bij elke sessie €4,50 korting en ontvang op de 5e behandeling €22,50,- korting! (5%) 

Gecombineerde Behandeling Duur Prijs
Massage & Sjamanistische Healing 150 min € 150,-
Sjamanistische Healing & Sound Healing

Voordeel/Spaarkaart Voordeelkaart, 5 sessies van € 750,-  voor  €  675,-   (korting 10%) Of u spaart bij elke sessie € 7,50 korting en ontvang op de 5e behandeling €37,50 korting!(5%)  

Voorwaarden:

 • U woont op de begane grond, of er is een lift aanwezig in uw gebouw. (Trappen oplopen met alle zware spullen is niet mogelijk, ook niet met hulp. Om beschadigingen aan de materialen te voorkomen.)
 • Indien u in het centrum woont, dienen er op korte loopafstand voldoende parkeerplaatsen beschikbaar te zijn.
 • Eventuele parkeerkosten zijn voor uw eigen rekening
 • Woont U verder dan 10km (met een maximum van 20km) van Foliodonk 98 te Maastricht, neem dan contact op voor de eventuele extra reiskosten.
 • Reiskosten bedragen €0,30 per km vanaf het adres Foliodonk 98. (Zowel de heenweg als de terugweg)Indien u niet aan de voorwaarden kunt voldoen, is het helaas niet mogelijk om een behandeling te boeken.

 

Voorwaarden Korting voordeelkaart/Spaarkaart:

 • De korting voordeel/spaarkaart biedt 5 behandelingen, die door u voor aanschaf is gekozen
 • De korting voordeel/spaarkaart is enkel geldig op behandelingen van dezelfde waarde, en niet inwisselbaar voor behandelingen in een andere prijscategorie
 • Je hele gezin mag gebruik maken van korting voordeel/spaarkaart
 • De korting voordeel/spaarkaart is 2 jaar vanaf aankoop bruikbaar
 • De korting voordeel/spaarkaart is niet inwisselbaar voor contant geld of in een andere vorm van geld
 • De korting voordeel/spaarkaart is niet geldig i.c.m. andere acties of voordeelaanbiedingen